USHAR's FotoPage

By: Ushar Foto

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 30-Dec-2008 17:37 Email | Share | | Bookmark
On The Pipeline....

December Oh December!!!..............







Friday, 19-Dec-2008 08:34 Email | Share | | Bookmark
Which One?

Some said..."No need to edit, the picture is nice already..." but some said, "if you enhance the image a little bit. it'll be nicer..". Huh! nice? So subjective.......I did try to "enhance" the picture I captured a month ago....What do you think? The original is better or otherwise.....Comment please....Thanks

Original


Edited


Your comment appreciated (good or bad doesn't matter...)


Sunday, 14-Dec-2008 10:48 Email | Share | | Bookmark
Lin & Is l Holiday Villa, Alor Star l 06Dec08

Saja menempek geng Cromeart menembak (TQ Abg Sham sebab kasi chance tag-a-long). Saja nak try shoot kat Ball Room...cari pengalaman. Selalu dok shoot kenduri kampung, kali ni nak try plak yg jenis hotel-hotel ni....Malangnya, malam tu aku FAIL dgn jayanya.....Tak reti nak shoot dlm Ball Room ni.....Maklumlah, selalu main level kampung ja.....

Malam tu 4 photog & 7 camera beraksi (3 canon, 2 nikon, 1 sony & 1 konica minolta).....ber"kilat-kilat" dlm ball room tu flash punya pasal.....meriah punya menembak.....Pengantin mmg sporting - senang handle (mungkin sbb dah kena "brainwash" dgn geng CS - Udey & Adi masa kenduri kat Shah Alam sebelum tu..).

Apa2 pun...layanlah beberapa shots yg hancus from my camera......cheers! *I need more practice......*







Pak2 & Mak2 Menakan.....




Sepupu-sepapat......








Tok-Tok Menakan...*lagi rock*


Yg ni plak....masa layan blues dgn pengantin lelaki lepas selesai sessi photography.....photograph by Tosha (one of the photographer on that night)


Conclusion utk mission malam tu - FAIL!.....
Mana Sifuuuu????


Monday, 8-Dec-2008 11:16 Email | Share | | Bookmark
Try...

Just trying a new free software....

Click here...and enjoyyy.....

http://nazastudio.webng.com/NurrulFendi/index.html



Tuesday, 2-Dec-2008 01:36 Email | Share | | Bookmark
Jalan-Jalan....

22/11 baru ni...Saja la bawak family jalan2....Sebenarnya pi menziarah my wife's friend nak pi Mekah....Habis semua, Suami Isteri + anak2....5 orang semua....Kasaq jugak belanja tuuu....Kami pi la menziarah depa ni di Jitra. Rumah (dibaca bungalow) baru depa, nala punya luas. Dah la tu, tepi bendang pulak...mcm dok tepi pantai...Angin....sempoi-sempoi bahasa.....
Kami doakan depa selamat pi dan selamat balik....

Lepas tu, apa lagi.....alang2 dah sampai Jitra, lajaklah kami ke Padang Besaq....Shopping!!! Hahaha...Aku mcm biasa la, butik Levi's Siam mesti aku serbu punya.....Wife aku, biasalah...kerongsang.....Berapa banyak kerongsang kena bnorong tak taulah......Jom layan Padang Besaq.....

*Errr...sori aaa....tak edit apa, cuma crop saja....malassss.....











On the way balik tu....apa lagi...posing2 la kat Chuping.....my favorite place tu...
Apa lagi....model2 ternama pun posing sakan la....Maklumlah...sapa nak tgk dlm ladang tebu tu kan...So, apa lagi.....actionnnnnn.............
















*Gambar last dgn #18 ja edit sikit sbb tak leh nak adjust dah....hahaha...


[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net