USHAR's FotoPage

By: Ushar Foto

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]
Saturday, 1-Mar-2008 07:06 Email | Share | | Bookmark
Bukan Topik PRU...

Saja nak lari dari isu sikit.......

Actually tujuan utama saya register FP dulu adalah semata-mata nak buat stor utk simpan gambar-gambar yg saya shoot dan utk dikongsi dengan rakan-rakan office saya 2~3 orang tu. Tapi lama-lama, makin ramai pulak org-org yg tidak saya kenali mula singgap di FP saya sambil memberi komen utk saya improvekan lagi skill "ambik gambaq". Pengunjung2 FP saya ni datang dari pelbagai background, negeri & umur....Lama-lama akibat membalas lawatan demi lawatan, hubungan didalam alam maya ni dah jadi macam member lama kalaupun tak sampai level adik beradik (dah ada yg sampai level ni sebenaqnya..).

Bila dah lama dok bergebang dlm alam maya ni, makin tak puas pulak.....Mai pulak keinginan nak bersemuka pulak....Haru ni...hahahaha.....Saya pun cuba-cuba la ajak pengunjung2 FP saya ni minum kopi sebab nak tengok muka

Antara pengunjung istimewa yg saya jumpa face-to-face........

Abah Along (http://syazhar.fotopages.com)
Sori la Abah...gambar ni saya shot pakai kamera Abah mlm tu kalau tak silap...Blurr...Handshake...Tapi hensem tak hilang......hahaha


Saya telah singgah ke rumah Abah Along on the way balik ke SP dari KL.....Abah ALong & DrZeze serta family memang BEST! Itu saja yg boleh saya kata itu pun tak cukup nak bagi gambaran sebenar betapa bestnya couple ni.......Visit blog Abah Along & DrZeze....then you'll know who they are...

Bro Fouzi (http://mfouzi.fotopages.com/)
Seorang pendidik/Sifu di Badang .......Komen pi, komen mai......dia ni saya
anggap Sifu lah.....sapa yg kenai dia, tau la sapa dia ni.....

Sekali TT tak cukup Bro...kena mai rumah pulak, makan2, sembang2 bagi lama sikit....

Bro Fauzibaie (http://fauzibaie.fotopages.com/)
Tak mau kata apa la dgn Sifu ni.....kamera pun boleh terbang oooo.....

Baie.....kena mai lagi......tak cukup sekali...hahahaha

OK.....hari Khamis lepas, kami (Bro Fouzi, Baie & myself) jumpa kat Subaidah SP ......on the way nak pi tu, memba dari Jitra call pulak (Tosha & Waqas)...ajak depa join sekali la......so TT lah kami berlima.....Saya, Tosha & Waqas ternga-nga dengaq sifu-sifu peturun ilmu....

Bro Fouzi & Baie


Majlis Peturun Ilmu


Nasihat Sifu...


Waqas.......


Dah habis majlissss............

Tosha - yg pakai sweater hijau tu....


Wednesday, 27-Feb-2008 15:56 Email | Share | | Bookmark
Penamaan Calon - Sungai Petani - Part 3

Ada lagi sikit stok hari Ahad lepas punya....

Fauzibaie pun ada satu shot yg mcm ni....


Cameraman RTM


FRU....








Mahazir Khir......Yg tersingkir.....Memberi laluan utk Zainuddin Maidin......


Puteri Lilin......


Monday, 25-Feb-2008 19:57 Email | Share | | Bookmark
Penamaan Calon - Sungai Petani - Part 2

Sambunggggg..........





















Monday, 25-Feb-2008 18:46 Email | Share | | Bookmark
Penamaan Calon - Sungai Petani - Part 1

To my visitors.......I'm silent for a few weeks due to a termendously busy with works & business. Sorry to disappoint all of you with unupdated FP.

Anyway, enjoy the most discussed topic in Malaysia today...........PILIHANRAYA!......the streetshooting.................my version!

New phenomena happened in SP Parlimentary seat, opposition supporters no more dominating by Malays as before! Indian & Chinese took the frontline during the Nomination Day!......And they're in high spirit! Phewwww........that was new to me.....really a new phenomena.......!






















Monday, 11-Feb-2008 14:43 Email | Share | | Bookmark
Cari Redha



[<<  <  5  6  7  8  9  10  11  [12]  13  14  15  16  17  18  19  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net