USHAR's FotoPage

By: Ushar Foto

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Sunday, 30-Nov-2008 06:34 Email | Share | | Bookmark
Cuti Sekolah Bukan Musim Kawin Saja.....

Utk budak2 lelaki....Ini musim BERSUNAT!....








Enough la kot nooo....The 3 Stooges tu dah hingaq kata MALU gambaq depa masuk dlm internet.....OK Boyzzz......


Wednesday, 19-Nov-2008 17:02 Email | Share | | Bookmark
Nurrul+Fendi l Sg.Nibong, Penang

Upload 2 keping.....Kalut sikit la ni....Gambar ni pun tak dan edit lagi, straight from CF card...




Thanks to pengantin (very sporting) and special credit to my "buddy" Zufrin for CLS....


Sunday, 9-Nov-2008 18:15 Email | Share | | Bookmark
Gatal Jari!

Masa ramadhan baru-baru ni, lepas soq (sahur) dan solat subuh...aku & Zufrin (officemate aku) plan nak melegakan kegatalan jari-jemari kami dgn memetik shutter button. Lepas subuh pagi tu, aku pun SMS Zufrin..."Aku dah sampai depan Vistana Hotel dah ni"...Dok sat, mai la budak ni....Plan aku nak shoot sunrise kat jeti tepi Jelutong Expressway tuh...tapi pagi tu haze la pulak...Langit putih terus! Aku dok berangan nak kasi air laut tu soft la.....sekali tak dapat daaa....chesss...penat saja aku usung tripod tuh. Dah tak dapat, kami tukar plan pi Queen Street - tukar tajuk human interest pulak. Elok sampai Queen Street, hujan lebat pulak pagi tuh....Alamakkkkk.....nasib...nasib...Tunggu la hujan sereyat (reda) kat kaki lima kedai...At last, hujan berhenti jugak....Masa dok melilau kot Queen Street, kami nampak tokong cina kat Jalan Masjid Kapitan Keling penuh dgn Cina (mesti la, tokong depa) & India!..."huih! best nih..." Aku & Zufrin apa lagi, terus melepaskan "peluru" - aku pakai 70-200 sebab geram punya pasal......So, ni la dia tembakan yg kurang tepat yg dapat aku lepaskan pada hari tu....Layan pi lah!.....

At Kwan Yin (Goddes of Mercy) Temple...

A worshipper



A begger



A seller


And this 201 years old Dragon Pillar.......bringing luck to most of the worshipper here (they said lah)...


Queen Street.....


Mamuuuu......wrong direction laaa......

Pukui 11, aku & Zufrin pun angkat kaki.....bukan pasai apa, pasai dok bau kari nasi kandaq punya surrrr....Tunggu kat situ lama-lama, pakai posa yang-yuk la kami.....Sebelum jadi lagu tu, baik chow!

Sekian utk entry kali ni.....


Monday, 3-Nov-2008 17:01 Email | Share | | Bookmark
Zainal Abdul Halim....Who's This Guy?



Aku cuma memanjangkan berita saja....Sapa2 ada kelapangan boleh la join. Bukan senang nak dapat peluang ni....

Nak kenal rapat?.....masuk dulu kat sini: www.zainalhalim.com

Hadis: "Tuntutlah Ilmu Walau Hingga ke Negeri China...."

Ni kira OK la, baru kat Penang ja......dekat ya amat....


Tuesday, 28-Oct-2008 16:59 Email | Share | | Bookmark
Sebab Tak Reti....

Maka aku pun join la Workshop Potraiture oleh Wazari Wazir kat Lostaq...Utk org2 yg tak reti mcm aku, workshop tu mmg berbaloi. Million thanks to Wazari and not to forget - Mr.Azr.My yg bersusah payah memastikan program lancar.....Lain kali kita organize lain....Kita buat 2 hari punya workshop plak....Langkawi amacam?

OK....ni gambar group aku ambik dari Gadafi punya FP (aku cilok sat Bro)....


Gambar ni pulak aku sebat dari Wazari punya FP (pinjam sat Bro...)..


Dan yg ni pulak, gambar2 yg aku edit masa workshop tu.....Ada banyak lagi gambar yg dok Q utk diedit....nanti la noooo..... Letih shooting kahwin pun tak habih lagi....hahahaha

Ni gambar ori...


OK...yg ni pulak dah edit mcm2....





Salute to Wazari on that day....


[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net