USHAR's FotoPage

By: Ushar Foto

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 11-Sep-2008 16:31 Email | Share | | Bookmark
Kepala Pening!...Kena Pi Klinik Nih...

Tension! Sakit kepala.....Tu yg mampu aku kata utk hari ni. Baju yang ditempah utk geng FMDC tak siap-siap lagi...Last sekali,aku kansel order. La ni pening nak return balik duit geng-geng FMDC Utara. Bukan pasai apa, semua dok jauh-jauh dan merata. Jenuh atuq bank dan bank-in balik duit depa semua.....Geram betui kat vendor baju tu....Nasib baik bulan posa, kalau bulan-bulan lain....sure dah kena bakaq dah kedai tu (hihihihi....mcm ya ya saja aku nih..). Tapi memang terbakaq betui dgn karenah kedai baju tu. Tobat tak deal bisnes dah dgn kedai tu....Dekat sebulan tak siap-siap lagi....hishhh....angin..angin...

Nak kena pi klinik ambik ubat penenang.......jom pi klinik....


Interior Design by: Ushar
Photograph by: Ushar
Clinik Owner: Ushar......punya wife

pssttt.......nak sambung upload gambaq cuti-cuti malaysia sebenaqnya. Tapi dah terlampau banyak, terus tak jadi. Jadi upload gambaq klinik ja la....Sekeping....senang....Janji update!


Friday, 5-Sep-2008 03:37 Email | Share | | Bookmark
Squeezing...

Lepas balik jalan-jalan pusing Pantai Timur hari tu, terus jem......Kalut di office, kalut dgn club, kalut dgn part time, kalut mcm2.....Ada 4 siri lagi gambaq jalan-jalan tak dan nak upload lagi...Hmmm....

Utk tak mau bagi FP ni bersawang (dah ada org komplen pun..), upload dulu sekeping gambaq kawen customer aku ni.....



pssst....la ni tgh sibuk nak siapkan album si Farah ni...lps ada satu lagi album nak kena deliver sebelum tgh bulan ni.....lepas ni nak rileks....Nak shoot gambaq santai-santai pulak.....Org tak kejan..


Thursday, 28-Aug-2008 16:04 Email | Share | | Bookmark
1489 km.............18/8 - SP-Fraser's Hill - Sambungan....

Masih dlm hari pertama ......Sori la tak upload banyak utk hari pertama di Fraser's Hill ni. Tak dan nak upload, lagipun hari pertama cuti saya demam pulak.....Jadi tak dak mood nak shoot. Dah la sejuk + demam pulak = KETAQ laaa.........

Ni ha ada satu dua pics yg boleh saya share.....................




Next entry.......hari kedua layan cuti.....Tunggu la na.....hihihi......(la ni sibuk sikit...tak dan nak manage FP sendiri pun...)


Tuesday, 26-Aug-2008 17:44 Email | Share | | Bookmark
1489 km.............18/8 - SP-Fraser's Hill

Our vacation started.......Enjoy (actually tak dak pun shots yg best sbb tukang tangkap gambar kena jadi driver..huuuu). Anyhow, enjoy pi lah gambaq2 ni sekepin-dua....


Bertolak dari SP jam 0915 dan sampai di puncak pada jam 2 lebih.......Kat puncak bukit tu
memang berkabus & sejuk.......


Saturday, 23-Aug-2008 15:43 Email | Share | | Bookmark
1489 km.............



Coming soon.............6 days journey.

SP-Fraser Hill-Temerloh-Kuantan-Cherating-Merang-KB-SP


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net