USHAR's FotoPage

By: Ushar Foto

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 10-Jun-2008 16:42 Email | Share | | Bookmark
Break For A While!.............

Need a fresh air for a new idea....



Enjoy this........my fav group!


And this....one of my fav song from this group...


Sunday, 1-Jun-2008 13:19 Email | Share | | Bookmark
Aqad Nikah - Roslan & Farah l Pendang, Kedah


Ajak Khairul & Waqas pi menembak...saja nak bagi ramai....Cuma Khairul yg turn-up, Waqas ada hal.....Tak pa la Waqas, nanti kita set lain .... Khairul - Tengkiu banyak2

Actually majlis ni sepatutnya buat dirumah pengantin lepas Maghrib, tapi plan diubah last minute jadi lepas Asar........Tu yg Waqas tak leh join tu....Bateri dia dah charge full dah.....Sori la Bro...


Monday, 26-May-2008 16:13 Email | Share | | Bookmark
Sentimental sikittt..........




Sekali sekala layan subject yg mcm ni pulak...


Sunday, 18-May-2008 14:27 Email | Share | | Bookmark
Chuping - Revisited

Ladang Tebu yg memukau.....


Dating dgn wife...


Saturday, 3-May-2008 01:45 Email | Share | | Bookmark
Panning..........Lagi Cubaan Yg Gagal........

Tak pa, nanti nak pi naik Gunung Jerai lagi.....bertapa lagi 44 hari utk ilmu panning ni.....



Quote:
Kepada pengunjung2 FP saya yg budiman, oleh kerana kesibukan saya dlm mempresent our practice di Global Emerging Knowledge Organization (GEKO) Award to 8 participating countries yg berlangsung selama seminggu dari 5-8 Mei di Berjaya Time Square Convention Center maka tak dapat saya membalas lawatan dan komen anda. Saya akan cuba berbuat demikian secepat mungkin dan juga akan cuba upload secepat mungkin moment sekitar GEKO.......dan Alhamdulillah - My team is the CHAMPION!........We are the champion for 2 consecutive years.......2007 - MEKO Award........ 2008 - GEKO Award!.....YAHOOOOOOOO...........


[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net