USHAR's FotoPage

By: Ushar Foto

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Saturday, 19-Apr-2008 04:58 Email | Share | | Bookmark
Nak cari duit?

Look at this...



See you at ParkAvenue Hotel, Sungai Petani on 27/4/2008 at 2pm.......
Full interview by NTV7 recently (15/4/2008)......enjoy...& make money!
www.mykris2u.blogspot.com

For your information guys....I'm the THIRD person registered to this company! The opportunity are very very very GREAT..........Belive me.....


Thursday, 17-Apr-2008 17:04 Email | Share | | Bookmark
Lanca Ku, Sorga Ku...

Ni pun gambaq lama jugak, shoot kat Beach Street Penang masa mola-mola pakai DSLR ........ Composition.........berteraboq......



Tuesday, 15-Apr-2008 16:46 Email | Share | | Bookmark
Nagore Durgha Sheriff

Mesjid ni terletak di Chulia Street, Penang. Tak banyak yg aku tau pasai Mesjid ni. Setahu aku mesjid ni dibina oleh Chulia iaitu geng saudagar serta pendakwah Islam dari Selatan India yg mai ke Penang & Temasek sebagai traders/merchants & jugak sebagai money changer. Tempat ni dikira shrine bagi masyarakat Chulia ni dimana nama asalnya ialah Shahul Hamid Durgha......Aku pun tak tau sangat the history behind this mesjid....Yg pasti, aku admire architecture building ni..........dont ask me why.....



Note Ni gambaq lama....2 tahun sudah punya gambaq.....baru gatai tangan nak upload... Enjoy pi lah!


Sunday, 13-Apr-2008 15:12 Email | Share | | Bookmark
Hujan...

Sehari dua ni, cuaca tak menentu.....Weekend punya program tergendala......sebab dia....



Aku pun dah lama tak membelai "bini #2" tu......ntah merajuk, ntah tidak.....Disebabkan petang tu hujan mencurah-curah, my wife allow my kids to experience "main hujan" kat depan halaman rumah yg sekangkang kucing tu (kangkang kera kira besar lagi dari saiz halaman aku tu...hahaha).....Apa lagi, budak2 tu "naik syeikh" la dapat green light main hujan .......Aku pun apa lagi, keluarkan la "bini #2" main hujan sekali dgn shooting puas-puas (tapi takat bawah porch saja laaaa.....bukan apa, takut "bini #2" demam kalau kena hujan.....hehehe)..Tapi hasilnya kurang memuaskan.....Boleh la takat nak layan kepala sendiri....Hahaha.......

Yg ni Syafiq..........Tengah "high" dgn Natural Rain Water Massage technique


Yg ni pulak Izzat...........Dah kira overdose dah ni......


Budak-budak zaman la, nak main hujan pun kena suruh......Zaman aku dulu, kena suruh jugak......kena suruh balik....lagi tak suruh, dok berkubang situ lah sampai kecut.....balik rumah, biasalah......zas....zas....zasss............kenal bedal......


Tuesday, 1-Apr-2008 17:12 Email | Share | | Bookmark
Ujong Batu

A Malay traditional fishing village near Bagan Dalam, Butterworth........Located right at the mouth of Prai
River.....Last Friday, my officemate (Pak Awi, Mamu, Wan and Zufrin) and I stopped by to have our lunch before proceed for Friday praying at the mesjid nearby.....The food was very good (kampung style) and the restaurant is floating on Prai River.... After having my lunch and while waiting for azan....Zufrin and I took out our guns and...shoot...shoot.... shoot the fishermans jetty attached to the restaurant.......under the hot sun....man!.... Camera really make us crazy!!!

Actually nothing special about my shots but just to entertain my regular visitors and FP friends since they start complaining my FP was unattended for quite sometimes.....Sorry guys about my laziness, bzness and amature compositions.....Im not a Pro remember!

Anyway........layan pi lah.....



[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net